Den Lyckliga Pessimisten

Område: Umeå
Arena/Plats: Umeå Folkets Hus
Kategori: Stand-up
Datum: Onsdag 29 nov 2017

Nu kommer de två Lyckliga Pessimisterna Mattias Lundberg och Jan Bylund tillbaka till Umeå för en sista uppgörelse med alla Optimistkonsulter och Livscoacher.

Duon Jan Bylund & Mattias Lundberg presenterar “Den lyckliga pessimisten”, en föreställning om optimist-maffian, självhjälpsböcker och hysterisk mindfulness. Trots positivt tänkande och fler lyckobringande mantran än någonsin är vi inte lyckliga hela tiden. Varför är det så? En underhållande föreställning som med lika delar psykologi och humor levererar träffsäkra analyser med hög igenkänningsfaktor!

Du tänker positivt, du upplever med alla sinnen och hemma dignar hyllorna av självhjälpsböcker. Ändå är du inte lycklig hela tiden. Livspusslet är fortfarande olöst, kometkarriären tog aldrig fart, och du glömde (igen) att använda alla sinnen när du åt din svettiga lunchsmörgås. Men ärligt talat, är det så farligt?

I den här humoristiska föreställningen gör Jan Bylund & Mattias Lundberg upp med “tänk positivt”-maffian. De får oss att inse att livet inte är så enkelt som optimisterna vill få oss att tro, och att det är helt okej.

I stället för att köpa ännu en självhjälpsbok; lägg pengarna på något som gör att du har roligt och mår bra – på riktigt.

Mattias Lundberg är psykologen och författaren som med sitt rättframma sätt och skarpa åsikter inte drar sig för att tala om hur saker EGENTLIGEN ligger till.

Jan Bylund är komikern och programledaren som med värme och finurlighet lyckas tvåla till de som hävdar att allt är möjligt bara "man tror på sig själv".

I samarbete med Sensus

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
29 Nov
Onsdag 29 nov 2017 19:00 - 20:30 Umeå Folkets Hus

Snabbfakta

Åldersgräns
0

Kontaktinformation

Telefonnummer
+46 70-3154078
Kontaktperson
Mattias Lundberg
E-post
mattias@aplato.se

Faciliteter och service

Speciella behov
Handikappvänligt

Länkar

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Ons 29 nov 2017 19:00 - 20:30 @ Umeå Folkets Hus
OK

Karta


Se omdömen


Boka boende

Boka ditt boende direkt på vår sajt utan bokningsavgifter. Om en ”boka nu”-knapp saknas i presentationen kontaktar du anläggningen direkt.