That's all right

Område: Umeå
Arena/Plats: Väven
Kategori: Konserter
Datum: Fredag 20 okt 2017

Varmt välkomna till en mäktig hyllning tillägnad 50 och 60 talets största legender och ikoner. Elvis, Jerry Lee Lewis, Carl Perkins, Chuck Berry, Beach Boys, Beatles, Rolling Stones, Bod Dylan, Fats Domino är några av de som tolkas i denna hyllade föreställning. Platsen är Vävenscenen!

På scen möter ni Kingen Karlsson som sist han turnerade gjorde stor succé med sin kritikerhyllade show ”När rocken kom till Sveg”. Showen spelades för fullsatta hus i ca 90 städer och orter runt om i hela Sverige. Turnén baserades på SVT:s dokumentär med samma namn och sågs av över 1 miljon människor. Kingen har vi också sett i en av huvudrollerna i Stora och små män, han har haft roller i Juloratoriet och tv serien St Michael och syns i många tv program som Så ska det låta, Dobbidoo och Allsång på Skansen. Kingen var också en av medlemmarna i legendariska The Boppers.

Beat Us består av stommen till Robert Wells Rhapsody in rock-orkester, killarna har turnerat med Robert Wells i över 25 år och spelat och kompat världsartister som Lionel Riche och Ronan Keating för att nämna några. Beat Us är från början ett Beatles band som blivit hyllade för sina tolkningar av Beatles. I ”That´s all right” breddar dom sig och bjuder publiken på en show där dom får kliva fram i rampljuset och visa vilka fantastiska musiker och sångare de är.

Så spänn fast er och förbered er på en magisk kväll där några av de största ikonerna i pop och rock musikens historia kommer hyllas och tolkas i denna underbart härliga show som fullständigt tokhyllas av såväl media som publik.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
20 Okt
Fredag 20 okt 2017 19:30 - 22:00 Väven

Snabbfakta

Åldersgräns
18

Kontaktinformation

Kontaktperson
Shauna Adams
E-post
shauna.adams@umea.se

Länkar

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Fre 20 okt 2017 19:30 - 22:00 @ Väven
OK

Karta


Se omdömen


Boka boende

Boka ditt boende direkt på vår sajt utan bokningsavgifter. Om en ”boka nu”-knapp saknas i presentationen kontaktar du anläggningen direkt.