Maria Möller - This time

Område: Umeå
Arena/Plats: Väven
Kategori: Konserter
Datum: Fredag 6 okt 2017

Ny show på turné! Enastående sångerska. Slipad komiker. Virtuos imitatör. Maria Möller är känd för sina publik- och kritikerrosade föreställningar där hon med briljans och värme blandar dramatik och musik med komik.

Maria Möllers nya show handlar om valen i våra liv. Om rädsla och mod. Om hur lika och ändå så olika vi är och om det komiska, jobbiga och helt absurda som uppstår i mötet med andra människor. Komik och allvar i tvära kast. Och musik. Mycket musik.

Bandet består av Carl Flemsten på piano, Ingalill Plingis Högman på träblås, Fredrik Jonsson på bas och Pär Hermansson på trummor. Missa inte Maria Möller THIS TIME.

Pressröster om Maria Möller:
”Få svenska artister har ett så brett register som Maria Möller. Det är egentligen omöjligt att vara lika duktig på opera, jazz, rock, ja de flesta genrer och vara en av landets skarpaste kvinnliga imitatörer” (…) Maria Möller verkar kunna allt – och gör det hela tiden med en ljuvlig humor och befriande självdistans.” Expressen ”Maria Möller är en unik röst” (…) ”Gå och se. Och hör sen!”
-Aftonbladet
”Maria Möller balanserar skickligt mellan sin egen röst och alla de andras, mellan skratt och allvar, mellan musik och prat. Hon kommer oss nära, blir personlig och imponerar stort med sin töjbara stämma som dansar mellan olika oktaver. Hon är verkligen ett sant röstgeni”
-Folkbladet, Norrköping

Manus: Maria Möller
Regiöga: Kajsa Ernst
Föreställningens längd ca 1.40, ingen paus

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
6 Okt
Fredag 6 okt 2017 19:00 - 20:45 Väven

Kontaktinformation

Telefonnummer
+46 90-163300

Prisinformation

Prisinformation
395 kronor. Skymda platser 320 kronor.

Länkar

Webbsida
http://mariamoller.se
Evenemangslänk
http://burl.nu/4vffje

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Fre 6 okt 2017 19:00 - 20:45 @ Väven
OK

Karta


Se omdömen


Boka boende

Boka ditt boende direkt på vår sajt utan bokningsavgifter. Om en ”boka nu”-knapp saknas i presentationen kontaktar du anläggningen direkt.