Lorentz

Område: Umeå
Arena/Plats: Väven
Kategori: Konserter
Datum: Lördag 21 okt 2017

Ingen annan svensk artist har varit lika definierade för sin generation som Lorentz. Med ikoniska texter, unik leverans och ljudbilder som berör och pulserar om vartannat har Lorentz tagit Musiksverige med storm. Nu är han tillbaka och vi är mer än glada.

Ingen annan hade gjort de han gjorde innan, och ingen annan har gjort det sedan dess. Det är därför inte konstigt att han presenterade sitt nästa verk utan förvarning - den redan nu vitt och brett hyllade plattan "Lycka till". I sommar gör Lorentz sin enda spelning på Way out West, och nu kan vi meddela att han i höst åker ut på turné innehållandes några av karriärens absolut största spelningar med en produktion som överträffar det mesta.

Bara en artist som Lorentz kan hålla ett nytt album hemligt och släppa det utan att säga något innan. Det var precis det han gjorde med enastående "Lycka till" - årets utan tvekan bästa överraskning. Albumet är både en unik skildring av en av Sveriges största artister och ett av årets mest betydelsefulla släpp på flera plan. Med en perfekt mix av hårt, mjukt, hits och experimenterande har Lorentz utmanat bilden av sitt eget skapande och gjort något alldeles unikt. Med två av vår tids starkaste och mest definierande popalbum i ryggen, slår Lorentz på stora trumman i höst och ger sig ut på sin största turné hittills.

2015 såg vi honom på Umeå Open, en kritikerrosad spelning då han äntrade scenen med ett paraply och låtsades som det regnade. Vi kan nu åter välkomna honom tillbaka, denna gång på Väven den 21 oktober.

Låt det regna, det är nu dags för Umeå att leva life igen.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
21 Okt
Lördag 21 okt 2017 23:30 - 01:30 Väven

Kontaktinformation

Telefonnummer
+46 90 13 31 80
Kontaktperson
Biljettcentrum
E-post
boka@biljettcentrum.com

Länkar

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Lör 21 okt 2017 23:30 - 01:30 @ Väven
OK

Karta


Se omdömen


Boka boende

Boka ditt boende direkt på vår sajt utan bokningsavgifter. Om en ”boka nu”-knapp saknas i presentationen kontaktar du anläggningen direkt.