Spring, Uje, Spring

Område: Umeå
Arena/Plats: Väven
Kategori: Teater, dansföreställningar
Datum: Fredag 29 sep 2017

Välkommen till en självbiografisk popmusikföreställning av och med Uje Brandelius. Om hur livet tar vändningar du inte kunde fantisera om. Om vad du måste hinna innan du dör. Och vad du inte måste hinna.

Hösten 2015 släppte Uje Brandelius soloskivan Spring, Uje, spring efter att ha spelat i bandet Doktor Kosmos i drygt tjugo år. Det blev en skiva med vardagsnära texter om livet, kärleken och dagishämtningar. En skiva om hans liv exakt just då. När skivan var släppt började han att planera en musikföreställning på en liten teater i Stockholm. I samma veva märkte han att kroppen inte lydde som den skulle. Uje Brandelius fick beskedet att han har Parkinsons sjukdom. Föreställningen blev ännu mer aktuell och kom att handla om livet, kärleken och dagishämtningar – och allt som ska hinnas med däremellan.
Spring, Uje spring har tidigare spelats på Stockholms Improvisationsteater och Södra Teatern i Stockholm under 2016/17 för fullsatta hus.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
29 Sep
Fredag 29 sep 2017 19:00 - 20:30 Väven

Kontaktinformation

Telefonnummer
+46 90-77 08 70
Kontaktperson
Anna Cedergren
E-post
anna@umeateaterforening.se

Prisinformation

Prisinformation
310 kr. Scenpass/medlem i Humlan 270 kr.

Länkar

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Fre 29 sep 2017 19:00 - 20:30 @ Väven
OK

Karta


Se omdömen


Boka boende

Boka ditt boende direkt på vår sajt utan bokningsavgifter. Om en ”boka nu”-knapp saknas i presentationen kontaktar du anläggningen direkt.