En musikalisk upplevelse med Ken Ring

Område: Umeå
Arena/Plats: Väven
Kategori: Konserter
Datum: Lördag 24 feb 2018

Rapparen Ken Ring gör ett turnéstopp på Vävenscenen i Umeå, med musik som går rakt in i hjärtat.

Så här skriver Ken Ring själv om sin föreställning: "På min senaste turné hände nått inuti mig. Jag gick igenom något jag aldrig hade gjort förut, det var mitt livs absolut starkaste musikaliska resa. Det var verkligen med en speciell känsla jag klev upp på scenen när jag åkte runt i vintras på min akustiska turné. Den mäktiga känslan av en helt slutsåld konserthall kröp in på mig och jag blev helt tagen. Helt plötsligt spelade mina texter en roll. Jag insåg kanske det jag undrat mest över genom hela min karriär. Och det var om ni verkligen lyssnade och förstod det jag försökte säga. Ni bemötte mig med den största kärleken en artist kan få. Och historierna ni delade med mig rörde verkligen mitt hjärta. Och ni fick mig att inse att min musik faktiskt är viktig för många av er. Den är en del av samhället och många livsöden där ute. Och i dagens samhälle kanske den är viktigare än någonsin. Budskapet i vad man säger.

Därför har jag nu bestämt mig för att själv arrangera den största turnén i mitt liv. Jag vill sätta ihop en uppsättning som ger utrymme för mig att verkligen tömma mig och ge er exakt det som behövs just nu. Kärlek, respekt och en stund att få rannsaka sig själv. Både ni och jag. Så i samband med att jag nu börjar inspelandet av mitt andra Akustiska album som kommer heta 'Musiken' så har jag tillsammans med George Massi och Masa Music nu nöjet att presentera en Sverigeturné från norr till söder."

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
24 Feb
Lördag 24 feb 2018 20:00 - 21:00 Väven

Kontaktinformation

Kontaktperson
Shauna Adams
E-post
shauna.adams@umea.se

Prisinformation

Prisinformation
315 kr.

Länkar

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Lör 24 feb 2018 20:00 - 21:00 @ Väven
OK

Karta


Se omdömen


Boka boende

Boka ditt boende direkt på vår sajt utan bokningsavgifter. Om en ”boka nu”-knapp saknas i presentationen kontaktar du anläggningen direkt.