Att lyfta varandra - När vi gör varandra bättre - En föreläsning med Annika Malmberg

Område: Umeå
Arena/Plats:
Kategori: Föreläsning, berättelse

Vet du vilka dina styrkor är? Och vet du vilka dina kollegors styrkor är? Hur kan ni tillsammans bli ännu bättre?

Är du den som andra vill ha i sin grupp? Har du tänkt på hur det påverkar gruppen och det gemensamma resultatet när vi tar ansvar för varandra och gör vårt allra bästa – tillsammans? Vi har alla ett ansvar för vår omgivning. Vad vi tänker om varandra lyser oftast igenom och gör att alla i gruppen mår och presterar därefter. Vi har mycket att vinna på att lyfta – och lyfta fram – varandra. När vi lyfter andra, lyfter vi också oss själva. Hela gruppen tjänar på att alla är starka och presterar sitt bästa. När man känner att man gör ett bra jobb och bidrar till helheten, är det lättare att lägga in högsta växeln. Samverkan lyfter. Varmt välkommen till ett seminarium i högt tempo med hög igenkänningsfaktor och många skratt. Efter seminariet får ni en dokumentation med ett antal checklistor och tips som ni kan arbeta vidare med i den egna arbetsgruppen.

Kontaktinformation

Telefonnummer
+46 31-7333330
E-post
viktoria.hornlund@lfl.se

Prisinformation

Prisinformation
695 kr/pers ex moms. Kaffe & frukt ingår. Gå 5 personer - betala för 4! Rabatten dras automatiskt för var 5:e person du bokar. Anmälan är bindande.

Länkar

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Se omdömen


Boka boende

Boka ditt boende direkt på vår sajt utan bokningsavgifter. Om en ”boka nu”-knapp saknas i presentationen kontaktar du anläggningen direkt.