artonnittiosju

Adress: Kungsgatan 75, 90326 Umeå Visa karta

Adress: Kungsgatan 75, 90326 Umeå

Artonnittiosju är en naturlig mötesplats för både umeåbon och hotellgästen!
Vi vill kunna erbjuda en upplevelse för alla sinnen under ert besök hos oss och därför är inte bara mat och dryck viktigt, utan också den atmosfär och det värdskap vi bjuder på.

Artonnittiosju har en matsal och bar som kan ses som tre rum; vi har vår ljusa trädgård där vi dukar för ditt större sällskap på upp till 45 personer, vår bardel där du kan njuta av allt som världen har att erbjuda i dryckesväg och sen vår matsal där atmosfären andas saluhall i kombination med skolelement. Vi vill att ni ska känna er bekväma, välkomna och som en del i den upplevelse som vi skapar tillsammans. Smak är så brett och vi vill att vi ska samlas kring smaker i kombination, lära av varandra och ibland testa något nytt.
Menyn ger dig möjlighet att välja bland alla rätter som hel- eller halv portion – för vem säger att kalixlöjrom är en förrätt? I dryckesväg erbjuder vi en dryckeslista där de ekologiska alternativen är tongivande. Allt för att ge dig möjligheten att välja för en bättre framtid – det är viktigt för oss alla.
Menyn varierar vi flitigt – det får säsongen och säsongens bästa råvaror styra.

Njut av en social och härlig middag tillsammans med dem som gör dig glad.

Show more

Om denna aktivitet