Dedicated − Good Vibes Only

Adress: Kungsgatan 54, 90326 Umeå

Adress: Kungsgatan 54, 90326 Umeå

DEDICATED är ett livsstilsmärke från Stockholm, fokuserat på hållbarhet och kreativitet. Genom vår passion för grafisk design och vårt nätverk av designers och kreativa människor världen över kan vi skapa helt unika produkter.
Det är ingen nyhet att modeindustrin är en av världens värsta miljöbovar. Det är inte bara miljön som tar stryk utan även fabriksarbetarna och bomullsbönderna. Detta vansinne måste upphöra nu! Vi har skapat ett positivt alternativ för alla som bryr sig där ute, och hoppas fler ska följa.

För att lämna ett minimalt avtryck på miljön och se till att fabriksarbetarna och bönderna får det bättre, tillverkar vi den absoluta majoriteten av våra produkter i 100% Ekologisk och Fairtrade-certifierad bomull. På senare tid har vi även introducerat produkter tillverkade av återvunnen polyester, rPET.

DEDICATEDs mål är att bygga en hållbar modevåg och på vägen stötta kreativa individer som använder sin passion för att förbättra tillvaron för sig själv och andra, att utvecklas och ha grymt kul på vägen!

Show more

Om denna aktivitet