Umelagun och Nydalabadet

Nydala, 90342 Umeå (visa karta)
Kategori: Bad

Tempererat utomhusbad, beläget intill Nydalabadet insjöbad. Motionsbassäng 25 m.

Familje- och äventyrsdel med vattenkanaler, barnlagun, familjelagun, bubbelpooler, varmpool, div. vattenattraktioner. Det finns två stora vattenrutschbanor, en rak och en spiralformad, båda med fallhöjd som ger åkaren god fart ner i bassängen. Waterbubble och uthyrning av bastuflotte i Nydalasjön. Det finns också tidtagning och med rätt teknik kan du komma in på tio-i-topp-listan över de som har åkt fortast ner. Kiosk inom området och närliggande servering. Handikappanpassad. Omklädningsutrymmen och WC både inom och utanför badområdet. UmeLagun och Nydalabadet samverkar vad beträffar service och bemanning. Endast UmeLagun är avgiftsbelagd.

Om denna aktivitet

Speciella behov
  • Barnvänligt
Telefonnummer
  • +46 90-165555
E-post
Öppettider
  • 2014 23/6-3/8 Måndag-Söndag 10.00-20.00, 4/8-17/8 Måndag-Söndag 10.00-19.00
Webbsida
Avstånd: 2,8 km
Ett patienthotell med en närhet till Norrlands Universitetssjukhus och Umeå Universitet. Hotellet välkomnar även gäster utan anknytning till sjukhuset. Hotell Björken värnar om miljön och är sedan 1997 miljöcertifierat av Umeå kommun.
Hotell

OK Hotell

Avstånd: 3 km
OK Hotell ligger i ett lugnt villakvarter, 10 minuters promenad från centrum. För den som söker avkoppling finns grönområdet Gammlia i närheten. Samtliga rum har kabel-TV,radio, telefon och dusch. Trådlöst internet ingår.
Avstånd: 736 meter
First Camp Umeå ligger naturskönt vid Nydalasjön. Här kan Du bo året runt. En högklassig campingplats för boende i stugor, husvagnar eller tält.

Karta

Boka boende

Boka ditt boende direkt på vår sajt utan bokningsavgifter. Om en ”boka nu”-knapp saknas i presentationen kontaktar du anläggningen direkt.