Restaurang Sävargården

Adress: Gammlia, 90310 Umeå Visa karta

Adress: Gammlia, 90310 Umeå

Deras verksamhet grundar sig i det traditionella och genuina. Fokus ligger på nordiska tillagningstraditioner och råvaror.

Sävargården vill gärna främja lokala producenter om så är möjligt. Menyer anpassas efter säsong och tillgång på råvaror. De vill alltid erbjuda det bästa såväl mat, dryck som värdskap in. Inom ramarna för vad som är möjligt att servera i en matsal och festvåning. De finns där för att dela med sig av deras kunskap, erfarenhet och passion - för att ge en minnesvärd upplevelse.

Pass på – Onsdagar i sommar
På onsdagskvällarna, när veteranbilar och motorentusiaster fyller Gammliaområdet håller Sävargården öppet uteservering alla dagar som vädret tillåter. Då dukas lättare rätter upp och gott att dricka. Kom förbi och mys.

Torsdagslunchen
Sävargårdens omtyckta torsdagsluncher tar paus under sommarens festsäsong och öppnar åter den 25 augusti.

Fira-erbjudande – nu i sommar
Har du något att fira i sommar? Bröllopsdag, förnya era löften, högtidsdag. Sävargården har ett särskilt hjärtligt erbjudande till alla er som vill samla vänner & familj och fira. Under sommaren erbjuder Sävargården 50% rabatt på maten måndag-torsdag för er som bokar middag hos dem. Hör av dig så berättar de mer.

Show more

Om denna aktivitet