Restaurang Äpplet

Adress: Vasaplan Umeå Visa karta

Adress: Vasaplan Umeå

Från ett frukostmöte en tidig tisdagsmorgon till en konferenslunch en vanlig torsdag till den stora bankettmiddagen en alldeles speciell lördagkväll. Vi har flexibiliteten och erfarenheten att ordna precis det du vill ha.

Vår restaurang är en liten doldis i restaurang sammanhang eftersom vi inte har öppet för allmänheten, många har besökt oss i olika former genom åren. Vissa har varit här på konferenslunch, andra på konsert och en tredje på en företagsfest. Alla har olika bilder och uppfattning om vad Äpplet är. Vi tror att det är detta som gör oss unika. Vi kan tillgodose nästintill allas önskningar. Vi har genom åren ordnat stora bankettsittningar såsom Studentbalen de senaste åren på 1100 personer. En mängd middagar i anslutningar till konferenser samt företagsfester, kick-off middagar och krogshower.
Vi hjälper er gärna med underhållning till festen eller kanske ett tema som följer hela kvällen. Vore det inte härligt med ett 70-tals tema på såväl, serveringspersonal, musik, mat och bar?
Äpplet har sedan 2008 varit Svanmärkt och vår personal jobbar i stor utsträckning med ekologiska och närproducerade råvaror. Vår strävan är att ni som arrangörer ska känna er trygga med vår stora erfarenhet i ryggen. Det ska inte finnas någon tvekan om att era gäster lämnar kvällens festlighet med ett stort leende på läpparna.

Show more

Om denna aktivitet

Avstånd

  • Centrum
    Umeå Centrum 0,2 km