Konferens Af Klara

Adress: Skiljevägen 2 , 904 26 Umeå Visa karta

Adress: Skiljevägen 2 , 904 26 Umeå

Lantligt beläget men blott ett stenkast från Umeå City finner du Af Klara, en verksamhet som erbjuder såväl boende som konferensmöjligheter för det mindre sällskapet. När du hyr Af Klara har du och ditt sällskap alltid exklusiv tillgång till lokalerna och disponerar dessa fritt under hyresperioden.

Här får ni möjlighet att arbeta ostörda i en lugn och harmonisk miljö och lokalen erbjuder även ett bra tillfälle för avslappnad samvaro och en möjlighet att bo tillsammans om ni så önskar.

Af Klara inryms i en vacker, renoverad 1800-talsbyggnad med smakfull inredning och ljusa, luftiga ytor. Konferensdelen består av ett stort, rustikt träbord med stolar, en storbilds-TV som kan anslutas till dator, stereoanläggning där du kan spela upp ljud från egen dator/platta/telefon samt tillgång till en skrivare. Givetvis finns fri Wifi i lokalen.

I lokalen finns kaffemaskin där ni enkelt hämtar gott, färskbryggt kaffe från nymalda bönor, två toaletter, ångdusch, loungegrupper för samvaro och ett fullt utrustat kök. Lunch, fika och förfriskningar kan ordnas via restaurang Plectrum.

Show more

Om denna aktivitet