KFUMs kurs och lägergård

Adress: Norrbyskär, 90531 Umeå  visa karta
Område: Umeå

Vandrarhem | Norrbyskär är en ö med vacker natur, fascinerande historia och ett varierat utbud av aktiviteter under sommaren. På Norrbyskärs museum kan du lära dig mer om öns historia. KFUM hyr ut rum i huset Röda Kvarn eller boende i Kolarkojan för dig som vill få en riktig friluftsupplevelse.

Röda Kvarn: huset har 15 bäddar, varav 4 bäddar i våningssäng och 11 bäddar är på sovloft. Huset har toalett, dusch, kök samt altan i söderläge och vacker utsikt. Standarden är jämförbar med en enklare sommarstuga.

Kolarkojan: För er som vill ha en friluftsupplevelse utan att behöva sova under bar himmel eller i tält finns möjlighet att hyra Kolarkojan. Kolarkojan är en gammal kolarkoja med britsar att sova på och med öppen spis längst in som hjälper till att hålla värmen. Det är en enkel timrad stuga med grästak, belägen ca 1 km norr om lägergården. Stugan rymmer 10-20 personer, matlagning sker över öppen eld, det finns inget avlopp men ett utedass. I priset ingår ved och eventuellt finns möjlighet att låna enklare utrustning för matlagning. Lägergårdens, museets och Norrbyskärs Wärdshus utbud av mat och aktiviteter finns inom gångavstånd. Se även information om Norrbyskärs Museum, KFUM:s kurs- och lägergård samt Norrbyskärs Wärdshus.

Recensioner

Kontaktinformation

 • Gatuadress
  Norrbyskär
 • Postadress
  90531 Umeå
 • Telefonnummer
  +46 (090-185700
 • Mobilnummer
  (0)930-24000
 • E-post

I närheten av

Sevärdhet
 • Norrbyskär 1 km
*Avstånd på karta är fågelvägen

Se omdömen


Boka boende

Boka ditt boende direkt på vår sajt utan bokningsavgifter. Om en ”boka nu”-knapp saknas i presentationen kontaktar du anläggningen direkt.

Se omdömen

Boka boende

Boka ditt boende direkt på vår sajt utan bokningsavgifter. Om en ”boka nu”-knapp saknas i presentationen kontaktar du anläggningen direkt.