Boende i Umeåregionen - 86 träffar

Boenden: (visar 1-20 träffar 86)
86 boende
Bjurholm (Skogsmiljö)
Agnäs, 91691 Bjurholm (6 km till Tallbergsbroarna)  Karta
Stugor, camping | En skidsemester i Agnäsbacken innehåller en härlig kombination av sol, snö, skidåkning och trevligt boende. Agnäs Husvagnscamping erbjuder platser för mobilt boende vid Agnäsbackens skidanläggning. Campingen är det perfekta alternativet för skidfa...

Bjurholm (Skogsmiljö, Älvnära)
Agnäs 167, 916 91 Bjurholm (6 km till Tallbergsbroarna)  Karta
Stugor, camping | En lugn och familjevänlig anläggning med närhet till Öreälvens vandringsled, Klangvägen, fiske och kanotpaddling samt Agnäsbackens vintersportanläggning. Fristående stugor som är belägna på en naturskön gräsbevuxen björk- och tallhed.

Nordmaling
Åsvägen 306, 91497 Hörnsjö (9 km till Tallbergsbroarna)  Karta
B&B, rum | I Presteles Trädgårdskafé serveras det ekologiskt gofika och bröd som vi bakar med mycket omsorg i vår tyska vedeldade stenbaksugn. Dessutom har vi en mysig semesterlägenhet att hyra.

Bjurholm (Skogsmiljö, Älvnära)
Mariebäck, 916 93 Bjurholm (21 km till Tallbergsbroarna)  Karta
Stugor, camping | Här bor du i hjärtat av Bjurholms golfbana. Campingen erbjuder stugor och husvagnsplatser. Hur man än väljer att bo, har man alltid tillgång till den välutrustade servicebyggnaden och en bastu.

Nordmaling (Skogsmiljö, Älvnära, Sjönära)
Hyngelsböle 15, 914 91 Nordmaling (22 km till Tallbergsbroarna)  Karta
Möten | Den gamla 1800-tals gården som stog öde under 50 år är nu smakfullt renoverad till en avskild kreativ mötes- och upplevelsemiljö. Perfekt för ledningsmöten, affärsmöten, kick-off, utbildning fest & bröllop.

Vännäs (Skogsmiljö, Tätort)
Lägervägen 4, 91134 Vännäs (24 km till Tallbergsbroarna)  Karta
Vandrarhem | Fridhem ligger i en mycket vacker kulturminnesmärkt miljö på Vännäs Läger i Vännäs. Vandrarhemmet Vilan tar emot nattgäster både för enstaka nätter och för längre vistelser. Vandrarhemmet har 9 rum, varav 4 har toalett och dusch på rummet. Gästern...

Vännäs
Vegagatan 1, 91131 Vännäs (24 km till Tallbergsbroarna)  Karta
Hotell | Hotellet ligger centralt beläget i Vännäs, alldeles intill järnvägs- och busstation. Hotellet har goda konferensutrymmen och relaxavdelning med bastu och jacuzzi. I restaurangen kan man njuta av god mat i en mysig miljö.

Nordmaling (Vid kusten, Skogsmiljö, Älvnära, Sjönära)
Olofsfors 18, 914 91 Nordmaling (24 km till Tallbergsbroarna)  Karta
Hotell | Här kan du hyra ett rum och uppleva Olofsfors bruk, som är en av Sveriges bäst bevarade bruksmiljöer. Rum med dusch och toalett samt möjlighet till självhushåll. Goda konferensmöjligheter och restaurang på området.

Vännäs
Fritidsvägen 15, 91130 Vännäs (25 km till Tallbergsbroarna)  Karta
Stugor, camping | En familjevänlig camping som erbjuder stugor, campingplatser och rum. Närhet till tempererat utomhusbad, beachvolley, vattenlek, mm. Inom området finns också strövstigar, motionsspår och grillstugor. Fri entré för campinggästerna till Vännäsbadet....

Bjurholm (Skogsmiljö, Sjönära)
Balsjö 111, 91692 BJURHOLM (25 km till Tallbergsbroarna)  Karta
Stugor, camping | Angsjöns Camping är belägen i ett naturskönt område. Här kan du njuta av en avslappnande naturnära semester. Campingen är öppen året runt och är lika inbjudande sommar som vinter.

Nordmaling (Vid kusten, Tätort)
Riksvägen 12, 91433 Nordmaling (26 km till Tallbergsbroarna)  Karta
Hotell | Sov en natt eller en helg på Västerbottens äldsta gästgiveri!

Vindeln (Sjönära)
Ramsele 201, 92293 Vindeln (31 km till Tallbergsbroarna)  Karta
Stugor, camping | Naturskön camping intill Umeälven. Ny, fräsch servicebyggnad med kök, dusch och toalett. Grillkåta,latrinhus och fiskebrygga finns.

Vindeln (Skogsmiljö)
Ramsele 201, 92293 vindeln (31 km till Tallbergsbroarna)  Karta
Stugor, camping | Stuga mitt i natursköna byn Ramsele. Nära till bad, fiske och naturstig. Bagarstuga finns att hyra i samma byggnad. För priser se hemsidan via länk nedan.

Vännäs (Älvnära)
Östra Spöland 82, 91192 Vännäs (31 km till Tallbergsbroarna)  Karta
Vandrarhem | Ett vandrarhem där du bor nära Vindelälven. Trots närheten till Umeå och Vännäs, finns här en storslagen natur och många olika aktiviteter att sysselsätta sig med. By the River är ett aktivitetsföretag som också erbjuder gäster ett avslappnat och ...

Umeå
Sundelinsvägen 62, 90531 Hörnefors (34 km till Tallbergsbroarna)  Karta
Vandrarhem | Vandrarhemmet ligger i Hörnefors, söder om Umeå, vackert beläget nära Hörneån och den gamla träkyrkan från 1796. Här bor du i rum med tvättställ och med dusch och toalett i korridor. Som gäst har du tillgång till kök, tvättmaskin, torktumlare, gra...

Vännäs (Skogsmiljö, Älvnära)
Vännfors 104, 91192 Vännäs (34 km till Tallbergsbroarna)  Karta
B&B, rum | Bo på östra sidan av den orörda Vindelälven. Här bor du med närhet till ängar, skog och vatten i en renoverad gammal jordbruksbyggnad från början av 1800-talet med mycket anor och tradition.

Nordmaling (Vid kusten)
Ava, 914 92 Lögdeå (35 km till Tallbergsbroarna)  Karta
Stugor, camping | Liten och mysig camping med stugor vid havsbad. Kiosk, café, grill, gästhamn och fristående campingplatser. Husvagnsplatser med eller utan el samt stugby med 12 stugor, stugor med dusch och toalett finns.

Umeå
Hamnskärsgatan 1, 90531 Hörnefors (35 km till Tallbergsbroarna)  Karta
Vandrarhem | I det gamla brukssamhället Hörnefors återfinns vandrarhemmet. Byggnadens historia går långt tillbaka i tiden och idag bedrivs här vandrarhem med konferensmöjligheter. Alla rum har wc, kabel-TV, trådlöst internet, några rum med dusch och i övrigt f...

Umeå
B&B, rum | Lämna fastlandet och möt sommaren. Övernatta i en norrländsk skärgårdsidyll hos Norrbyskärs herrgård. Här erbjuds 2- till 4-bäddsrum i Stallängans gästhem, varav ett större familjerum. Det finns dessutom rum där även hund/katt är välkomna.

Umeå (Vid kusten)
Norrbyskär, 90184 Umeå (37 km till Tallbergsbroarna)  Karta
Gästhamnar | Här kan du lägga till med båten, en enkel gästbrygga med begränsad service men med en närhet till allt som sommarön Norrbyskär har att erbjuda. Här finns guidade turer, sågverksmuseum, äventyrsbana och Lilla Norrbyskär för de allra minsta. Den gam...

Se omdömen


Boka boende

Boka ditt boende direkt på vår sajt utan bokningsavgifter. Om en ”boka nu”-knapp saknas i presentationen kontaktar du anläggningen direkt.

Se omdömen

Boka boende

Boka ditt boende direkt på vår sajt utan bokningsavgifter. Om en ”boka nu”-knapp saknas i presentationen kontaktar du anläggningen direkt.