Boende i Umeåregionen - 86 träffar

Boenden: (visar 1-20 träffar 86)
86 boende
Bjurholm (Skogsmiljö, Sjönära)
Balsjö 111, 91692 BJURHOLM (8 km till Älgens Hus )  Karta
Stugor, camping | Angsjöns Camping är belägen i ett naturskönt område. Här kan du njuta av en avslappnande naturnära semester. Campingen är öppen året runt och är lika inbjudande sommar som vinter.

Bjurholm (Skogsmiljö, Älvnära)
Mariebäck, 916 93 Bjurholm (9 km till Älgens Hus )  Karta
Stugor, camping | Här bor du i hjärtat av Bjurholms golfbana. Campingen erbjuder stugor och husvagnsplatser. Hur man än väljer att bo, har man alltid tillgång till den välutrustade servicebyggnaden och en bastu.

Bjurholm (Skogsmiljö)
Agnäs, 91691 Bjurholm (12 km till Älgens Hus )  Karta
Stugor, camping | En skidsemester i Agnäsbacken innehåller en härlig kombination av sol, snö, skidåkning och trevligt boende. Agnäs Husvagnscamping erbjuder platser för mobilt boende vid Agnäsbackens skidanläggning. Campingen är det perfekta alternativet för skidfa...

Bjurholm (Skogsmiljö, Älvnära)
Agnäs 167, 916 91 Bjurholm (12 km till Älgens Hus )  Karta
Stugor, camping | En lugn och familjevänlig anläggning med närhet till Öreälvens vandringsled, Klangvägen, fiske och kanotpaddling samt Agnäsbackens vintersportanläggning. Fristående stugor som är belägna på en naturskön gräsbevuxen björk- och tallhed.

Nordmaling
Åsvägen 306, 91497 Hörnsjö (25 km till Älgens Hus )  Karta
B&B, rum | I Presteles Trädgårdskafé serveras det ekologiskt gofika och bröd som vi bakar med mycket omsorg i vår tyska vedeldade stenbaksugn. Dessutom har vi en mysig semesterlägenhet att hyra.

Vindeln (Sjönära)
Ramsele 201, 92293 Vindeln (28 km till Älgens Hus )  Karta
Stugor, camping | Naturskön camping intill Umeälven. Ny, fräsch servicebyggnad med kök, dusch och toalett. Grillkåta,latrinhus och fiskebrygga finns.

Vindeln (Skogsmiljö)
Ramsele 201, 92293 vindeln (28 km till Älgens Hus )  Karta
Stugor, camping | Stuga mitt i natursköna byn Ramsele. Nära till bad, fiske och naturstig. Bagarstuga finns att hyra i samma byggnad. För priser se hemsidan via länk nedan.

Vännäs (Skogsmiljö, Tätort)
Lägervägen 4, 91134 Vännäs (32 km till Älgens Hus )  Karta
Vandrarhem | Fridhem ligger i en mycket vacker kulturminnesmärkt miljö på Vännäs Läger i Vännäs. Vandrarhemmet Vilan tar emot nattgäster både för enstaka nätter och för längre vistelser. Vandrarhemmet har 9 rum, varav 4 har toalett och dusch på rummet. Gästern...

Vännäs
Vegagatan 1, 91131 Vännäs (32 km till Älgens Hus )  Karta
Hotell | Hotellet ligger centralt beläget i Vännäs, alldeles intill järnvägs- och busstation. Hotellet har goda konferensutrymmen och relaxavdelning med bastu och jacuzzi. I restaurangen kan man njuta av god mat i en mysig miljö.

Vännäs
Fritidsvägen 15, 91130 Vännäs (33 km till Älgens Hus )  Karta
Stugor, camping | En familjevänlig camping som erbjuder stugor, campingplatser och rum. Närhet till tempererat utomhusbad, beachvolley, vattenlek, mm. Inom området finns också strövstigar, motionsspår och grillstugor. Fri entré för campinggästerna till Vännäsbadet....

Nordmaling (Skogsmiljö, Älvnära, Sjönära)
Hyngelsböle 15, 914 91 Nordmaling (37 km till Älgens Hus )  Karta
Möten | Den gamla 1800-tals gården som stog öde under 50 år är nu smakfullt renoverad till en avskild kreativ mötes- och upplevelsemiljö. Perfekt för ledningsmöten, affärsmöten, kick-off, utbildning fest & bröllop.

Vännäs (Älvnära)
Östra Spöland 82, 91192 Vännäs (39 km till Älgens Hus )  Karta
Vandrarhem | Ett vandrarhem där du bor nära Vindelälven. Trots närheten till Umeå och Vännäs, finns här en storslagen natur och många olika aktiviteter att sysselsätta sig med. By the River är ett aktivitetsföretag som också erbjuder gäster ett avslappnat och ...

Vindeln (Skogsmiljö, Älvnära)
Västanå 15, 922 95 Granö (39 km till Älgens Hus )  Karta
Hotell | Bo med utsikt över Umeälven i spektakulära "fågelnästen", stugor med hotellstandard, placerade uppe i träden. En garanterad upplevelse i högsta komfort. Omsorg om naturen genomsyrar både boendet och aktiviteterna som erbjuds vid anläggningen.

Vindeln (Skogsmiljö, Älvnära)
Västanå 15, 92295 Granö (39 km till Älgens Hus )  Karta
Hotell | Ekohotellet ligger uppe på en rullstensås med utsikt över Umeälven, bergen och skogarna. Stor omsorg har lagts på val av material, inredning, funktion och också komfort och tillgänglighet. Huset värms upp av bergvärme. Omsorg om naturen genomsyrar...

Vindeln (Skogsmiljö, Älvnära)
Västanå 15, 922 95 Granö (39 km till Älgens Hus )  Karta
Stugor, camping | Hotellstugorna står mitt i naturen med utsikt högt över Umeälven och ger dig möjlighet till enskildhet. Stugorna kan hyras med bäddade sängar, men även som självhushåll då ni tar med eget sänglinne och handdukar. Granö Beckasin ordnar även aktivit...

Vindeln (Skogsmiljö, Älvnära)
Västanå 15, 922 95 Granö (39 km till Älgens Hus )  Karta
Stugor, camping | Välkommen till Granö för att uppleva den unika och fantastiska Västerbottniska skogen och naturen. På Granö Beckasin Lodge erbjuds flera olika boenden med utsikt över Umeälven. Här finns allt från Hotellstugor med hotellstandard i trädtopparna til...

Vännäs (Skogsmiljö, Älvnära)
Vännfors 104, 91192 Vännäs (40 km till Älgens Hus )  Karta
B&B, rum | Bo på östra sidan av den orörda Vindelälven. Här bor du med närhet till ängar, skog och vatten i en renoverad gammal jordbruksbyggnad från början av 1800-talet med mycket anor och tradition.

Nordmaling (Vid kusten, Skogsmiljö, Älvnära, Sjönära)
Olofsfors 18, 914 91 Nordmaling (41 km till Älgens Hus )  Karta
Hotell | Här kan du hyra ett rum och uppleva Olofsfors bruk, som är en av Sveriges bäst bevarade bruksmiljöer. Rum med dusch och toalett samt möjlighet till självhushåll. Goda konferensmöjligheter och restaurang på området.

Nordmaling (Vid kusten, Tätort)
Riksvägen 12, 91433 Nordmaling (44 km till Älgens Hus )  Karta
Hotell | Sov en natt eller en helg på Västerbottens äldsta gästgiveri!

Vindeln (Tätort)
Karlsgårdsvägen 22, 92292 Vindeln (45 km till Älgens Hus )  Karta
Hotell | Ett centralt beläget hotell i lugna och naturnära omgivningar i Vindeln. Rummen är stora och som gäst har du tillgång till kök, gym och bastu. Här finns även restaurang, möjlighet till konferens och lekrum för barn.

Se omdömen


Boka boende

Boka ditt boende direkt på vår sajt utan bokningsavgifter. Om en ”boka nu”-knapp saknas i presentationen kontaktar du anläggningen direkt.

Se omdömen

Boka boende

Boka ditt boende direkt på vår sajt utan bokningsavgifter. Om en ”boka nu”-knapp saknas i presentationen kontaktar du anläggningen direkt.