I mötet med dig, mötte jag mig!

Område: Umeå
Arena/Plats:
Kategori: Stand-up

En helkväll full av inspiration med Micke Gunnarsson. Det handlar om mötet med våra barn och elever. Hur når vi varandra i en allt stressigare värld. Hur jobbar vi med självkänsla och prestation. Och hur kan man tänka kring barn som bara "sitter vid datorn"?

Så hur blir man en duglig förälder? Vad ska ungarna bli när de blir stora? Hur ska man orka med sig själv i allt? Måste man hänga med eller kan man rent av skita i allt från Pokemon Go till SnapChat!?
Hur ska man leva när det mesta verkar handla om att överleva? Och vad går skolan egentligen ut på?

Välkomna till en unik föreställning som varvar gapskratt i ren standup-comedy anda men även med ett allvar och djup som berör. Micke Gunnarsson är kanske just nu en av landets mest anlitade föreläsare inom relationskompetens mellan oss vuxna och våra barn. Han har även många års erfarenhet kring den digitala utvecklingen och hur den påverkar vuxna i samspelet med våra barn. Välkomna till en helkväll du sent kommer att glömma!

Kvällen riktar sig främst till dig som är förälder och lever eller arbetar med barn och unga. Dock vet vi att många ungdomar har uppskattat Mickes föreläsningar under åren.

Snabbfakta

Åldersgräns
15

Kontaktinformation

Mobilnummer
70-916163
Kontaktperson
Micke Gunnarsson
E-post
[email protected]

Prisinformation

Prisinformation
285 kr.

Länkar


Se omdömen


Boka boende

Boka ditt boende direkt på vår sajt utan bokningsavgifter. Om en ”boka nu”-knapp saknas i presentationen kontaktar du anläggningen direkt.