Klubb Fanny - Petrina Solange

Område: Umeå
Arena/Plats: Umeå Folkets Hus
Kategori: Evenemang, Stand-up
Datum: Onsdag 20 nov 2019

Från 150 Sek

Fannyhösten inleds med årets manliga komiker och avslutas med årets kvinnliga komiker. Däremellan uppträder superstjärnan och Statementfestivalaktuella Emma Knyckare med Ina Lundström. Självklart uppträder även komiker från Umeås växande stand up-scen och Fanny Stand Ups egna komikerduo Tora Larsson och Elvira Lander.

Årets kvinnliga komiker, Petrina Solange kommer tillbaka till Klubb Fanny efter succéuppträdandet 2018 på Ersboda Folkets Hus. Petrina är känd som en rå och grov komiker och har förmågan att skämta om tabubelagda ämnen och ändå ha hela publiken med sig. Till vardags driver hon, tillsammans med ett gäng andra komiker, stand up-klubben Under Jord i Malmö. Hon har tre olika podcasts, "MÅNDAG", "Jorden går under" samt nystartade "Spelsekten". Dessutom sidekickar hon Farah Abadi i "Farah i P3" två gånger i veckan och har setts på tv i program som "Släng dig i brunnen", "Parlamentet" och "Tror du jag ljuger?".

Dörrarna till Studion öppnar kl 19. Showstart kl 20. Kom i tid för bästa platserna! Baren står öppen och en DJ spelar så slå dig ner, kom in i stämningen och njut av en fullspäckad humorkväll.

Åldersgräns: 18 år

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
20 Nov
Onsdag 20 nov 2019 19:00 - 22:00 Umeå Folkets Hus

Snabbfakta

Åldersgräns
18

Kontaktinformation

Telefonnummer
+46 090 - 77 08 70
Mobilnummer
073 - 092 82 93
Kontaktperson
Stefan Lidström
E-post
[email protected]

Prisinformation

Pris från
AttributeSection.Attribute.priceFromAsInt150 Sek
Prisinformation
Ordinarie: 190 kr Scenpass : 150 kr Student: 170 kr

Länkar

I närheten av


Se omdömen


Boka boende

Boka ditt boende direkt på vår sajt utan bokningsavgifter. Om en ”boka nu”-knapp saknas i presentationen kontaktar du anläggningen direkt.