Live på bio - Eddan

Område: Umeå
Arena/Plats: Umeå Folkets Hus
Kategori: Evenemang, Film, litteratur, konst, Musik, nöje, [...]
Datum: Lördag 7 sep 2019

Från 190 Sek

Ingen sommar utan Västanå Teater. Det är mytologiska berättelser burna av ett fantastiskt språk, äventyr med gudar, jättar, dvärgar och andra varelser. Det är mustiga sagor om skapelse och undergång, där humorn och visheten går hand i hand.

Folk vallfärdar varje sommar till Berättarladan vid sjön Fryken i Värmland för att uppleva Västanå Teaterns färgsprakande musikteaterföreställningar. I år spelar de Eddan som bygger på en samling nordiska kväden och verser, huvudsakligen tillkomna i Norge och på Island under åren 800-1000. Det är mytologiska berättelser burna av ett fantastiskt språk, äventyr med gudar, jättar, dvärgar och andra varelser. Det är mustiga sagor om skapelse och undergång, där humorn och visheten går hand i hand.

Den poetiska Eddan, i Jon Fosses version, är ett spännande, poetisk och sällsamt verk, som skapats för Västanås Teaters spelstil, där den folkliga musiken och dansen är en integrerad del av berättandet.

Fri garderob - kaffe och kaka ingår i biljettpriset.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
7 Sep
Lördag 7 sep 2019 16:00 - 18:50 Umeå Folkets Hus

Kontaktinformation

Telefonnummer
+46 090 - 77 08 70
Mobilnummer
073 - 092 82 93
Kontaktperson
Stefan Lidström
E-post
[email protected]

Prisinformation

Pris från
AttributeSection.Attribute.priceFromAsInt190 Sek
Prisinformation
Ordinarie: 275 kr Scenpass: 235 kr Medlem i Norrlandsoperans vänner: 235 kr Student: 190 kr

Länkar

I närheten av


Se omdömen


Boka boende

Boka ditt boende direkt på vår sajt utan bokningsavgifter. Om en ”boka nu”-knapp saknas i presentationen kontaktar du anläggningen direkt.