Föreläsning om personligt ledarskap av Torkild Sköld

Område: Umeå
Arena/Plats:
Kategori: Evenemang, Föreläsning, berättelse

Bered dig på att inspireras och beröras i denna föreläsning om personligt ledarskap och om att skapa framtiden. Med kunskap, livserfarenhet, stort hjärta och mycket humor ger Torkild Sköld dig ny kraft att leda dig själv i glädje, motivation och entusiasm.

Att må bra inombords är kanske det mest grundläggande för att kunna ge styrning till sitt liv. På samma sätt så är det när vi upplever att vi har kontroll över vårt liv och vår situation som vi kan må bra. De tankar som vi omger oss med är vägledande i allt vi gör och upplever. Ändå är det få människor som ger sig själva och sina tankar den uppmärksamheten. Funderar du över vad som är viktigt i ditt liv, vad och vart vill du, och hur agerar du i din vardag?
Personligt ledarskap handlar om att du tar aktiva beslut, tar ansvar för dina handlingar och därmed påverkar resultatet av hur verkligheten kommer att se ut. Grunden för ett bra personligt ledarskap handlar om att ha vältränade personliga egenskaper för att kunna möta livets möjligheter och utmaningar.
Redan tidigt sattes mycket av ramarna i ditt liv – vad är möjligt och vad är omöjligt, vad är bra och vad är dåligt, vad får man göra och vad får man inte. Sanningar som blivit dina. Det är dags att fundera över vem som är VD i ditt liv. Idag har du möjligheten att göra andra val!
Boka via länken nedan.

Länkar


Se omdömen


Boka boende

Boka ditt boende direkt på vår sajt utan bokningsavgifter. Om en ”boka nu”-knapp saknas i presentationen kontaktar du anläggningen direkt.