Cullbergbaletten- Protagonist

Område: Umeå
Arena/Plats: NorrlandsOperan
Kategori: Teater, dansföreställningar
Datum: Torsdag 26 jan 2017

Cullbergbaletten är tillbaka på NorrlandsOperan! Ensemblens starka scenpersonligheter turas om att spela huvudrollen i ett nytt storslaget verk av koreografen Jefta van Dinther.

Föreställningen är en historia där fjorton dansare turas om att spela huvudrollen, dvs protagonisten. Personerna på scenen närmar sig sitt eget förflutna både på ett personligt självbiografiskt plan, men också ur ett evolutionärt perspektiv. Tillsammans försöker de skapa mening av nuet, för att kunna ta reda på hur de ska ta sig vidare och framåt. För inspelad sång och berättarröst står Elias, som fick en stor hit med debutsingeln Revolution våren 2016.

– Revolution handlar om det fina i att bryta upp från något du inte tror på och istället göra något på det sätt som du själv vill. Det är inte en arg låt, det handlar mer om det fantastiska i att kunna börja om, säger Elias om låten som också används i Protagonist.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
26 Jan
Torsdag 26 jan 2017 19:00 NorrlandsOperan

Kontaktinformation

Länkar

Hotell

Hotel Aveny

Avstånd: 121 meter
Hotel Aveny är designhotellet som ligger mitt i centrala Umeå. Hotellet är utformat för dig med höga krav på kvalitet och service och som söker ett boende med spännande och annorlunda design. Här blandas teknik, färg, form och funktion till inspirerande miljöer.
Vandrarhem

KFUMs Vandrarhem i Umeå; SVIF

Avstånd: 164 meter
Ett trevligt vandrarhem i centrala Umeå med bra priser och god service. Ett perfekt boende för dig som vill uppleva stan och ha nära till allt! Fräscha rum och citykänsla. Frukost i självhushållskök varje dag. Vandrarhemmet drivs av föreningen KFUM.
Hotell

Comfort Hotel Winn

Avstånd: 239 meter
Ett av Umeås modernaste och nyaste hotell mitt i centrum. Det här är hotellet för dig som gillar läcker design, shopping runt hörnet, gratis wifi och kaffe, skönt häng och Umeås bästa läge.

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Tor 26 jan 2017 19:00 - 00:00 @ NorrlandsOperan
OK

KartaBoka boende

Boka ditt boende direkt på vår sajt utan bokningsavgifter. Om en ”boka nu”-knapp saknas i presentationen kontaktar du anläggningen direkt.