Brahms, Strauss och Sjostakovitj

Område: Umeå
Arena/Plats: NorrlandsOperan
Kategori: Konserter
Datum: Fredag 27 jan 2017

Det finns ett före och ett efter. De fasansfulla världskrigen påverkade en hel värld. NorrlandsOperan uppmärksammar Förintelsedagen med en konsert som undersöker vad tiden före, mellan och efter krigen gjorde med musiken.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
27 Jan
Fredag 27 jan 2017 NorrlandsOperan

Länkar

Hotell

Comfort Hotel Winn

Avstånd: 239 meter
Ett av Umeås modernaste och nyaste hotell mitt i centrum. Det här är hotellet för dig som gillar läcker design, shopping runt hörnet, gratis wifi och kaffe, skönt häng och Umeås bästa läge.
Hotell

Hotel Aveny

Avstånd: 121 meter
Hotel Aveny är designhotellet som ligger mitt i centrala Umeå. Hotellet är utformat för dig med höga krav på kvalitet och service och som söker ett boende med spännande och annorlunda design. Här blandas teknik, färg, form och funktion till inspirerande miljöer.
Vandrarhem

KFUMs Vandrarhem i Umeå; SVIF

Avstånd: 164 meter
Ett trevligt vandrarhem i centrala Umeå med bra priser och god service. Ett perfekt boende för dig som vill uppleva stan och ha nära till allt! Fräscha rum och citykänsla. Frukost i självhushållskök varje dag. Vandrarhemmet drivs av föreningen KFUM.

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Fre 27 jan 2017 00:00 - 00:00 @ NorrlandsOperan
OK

KartaBoka boende

Boka ditt boende direkt på vår sajt utan bokningsavgifter. Om en ”boka nu”-knapp saknas i presentationen kontaktar du anläggningen direkt.