Jerry Williams

Arena/Plats: Umeå Folkets Hus
Kategori: Musik, nöje
Datum: Lördag 4 feb 2017 - söndag 5 feb 2017

Showen "Man måste få lira" har hyllats av både publik och kritiker, och nu är det dags ta med showen till Umeå. Tillsammans med ett 8-mannaband och 3 sångerskor bjuder Jerry Williams på en personlig show, där spelglädjen och engagemanget till rock'n'rollen är den röda tråden.

"Familjen, hunden, kompisarna, gymmet och ishockeyn är okey. Men… fan... man måste få lira!", sa en spelsugen Jerry Williams. Hösten 2015 var Sveriges rockkung tillbaka på scen med "Man måste få lira”. Showen fick lysande recensioner – ”Osar av spelglädje och rock” skrev Expressens recensent och Aftonbladet menade att ”Jerka lirar rock'n'roll som hans liv hängde på den”. ”Man måste få lira” har sålt slut i både Göteborg och Stockholm, och våren 2017 är det äntligen dags för en lång Sverigeturné!

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
4 Feb
Lördag 4 feb 2017 19:00 Umeå Folkets Hus
5 Feb
Söndag 5 feb 2017 18:00 Umeå Folkets Hus

Länkar

Hotell

Hotel Aveny

Avstånd: 198 meter
Hotel Aveny är designhotellet som ligger mitt i centrala Umeå. Hotellet är utformat för dig med höga krav på kvalitet och service och som söker ett boende med spännande och annorlunda design. Här blandas teknik, färg, form och funktion till inspirerande miljöer.
Hotell

Comfort Hotel Winn

Avstånd: 29 meter
Ett av Umeås modernaste och nyaste hotell mitt i centrum. Det här är hotellet för dig som gillar läcker design, shopping runt hörnet, gratis wifi och kaffe, skönt häng och Umeås bästa läge.
Hotell

Clarion Collection Hotel Uman

Avstånd: 249 meter
Clarion Collection Hotel Uman är en unik hotellpärla med hemkänsla i centrala Umeå. Hotellet ligger intill den vackra Umeälven och bara en minut bort ligger gågatans butiker.

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Lör 4 feb 2017 19:00 - 00:00 @ Umeå Folkets Hus
  • Sön 5 feb 2017 18:00 - 00:00 @ Umeå Folkets Hus
OK

KartaBoka boende

Boka ditt boende direkt på vår sajt utan bokningsavgifter. Om en ”boka nu”-knapp saknas i presentationen kontaktar du anläggningen direkt.