Under [är jag] bar

Område: Umeå
Arena/Plats: Väven
Kategori: Teater, dansföreställningar
Datum: Onsdag 25 jan 2017

Våtmarksforskarna Mia Westin och Charlotte Lindmark är på exkursion bland ängsmarker och minerad terräng för att kartlägga det som brukar kallas de nedre regionerna.

Tillsammans med experter och entusiaster bjuder Under [är jag] bar in publiken till sina fältstudier bland snippor och buskar för att reda ut frågor som: Hur mår vaginan i dagens samhälle? Vad ska den heta? Vad ska den användas till? När är den oskyldig? Och stämmer det verkligen att den är så känslig och lättirriterad? Fakta analyseras, anatomi redovisas, traditioner utmanas och hemliga rum avslöjas. Exklusivt för denna exkursion är de specialinbjudna gästerna som aldrig tidigare hörts: vi ska inte prata om den utan med den.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
25 Jan
Onsdag 25 jan 2017 19:00 - 20:30 Väven

Länkar

Hotell

Scandic Plaza Umeå

Avstånd: 103 meter
Scandic Plaza ligger mitt i universitetsstaden Umeå, mellan gågatan och älven.
Hotell

Stora Hotellet

Avstånd: 37 meter
Stora Hotellet är ett helt nyrenoverat hotell etablerat sedan 1895. Hotellet är belägen vid Rådhuset och integrerat med Väven, stadens nya kulturhus. Stora Hotellet har 82 rum, varav 4 juniorsviter och en stor svit.
Hotell

Clarion Collection Hotel Uman

Avstånd: 263 meter
Clarion Collection Hotel Uman är en unik hotellpärla med hemkänsla i centrala Umeå. Hotellet ligger intill den vackra Umeälven och bara en minut bort ligger gågatans butiker.

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Ons 25 jan 2017 19:00 - 20:30 @ Väven
OK

KartaBoka boende

Boka ditt boende direkt på vår sajt utan bokningsavgifter. Om en ”boka nu”-knapp saknas i presentationen kontaktar du anläggningen direkt.