Hazeland nöjescenter

Adress: Stenhuggaregatan 2C , 91335 Holmsund Datum: Onsdag 1 jan 2020 - torsdag 31 dec 2020 Visa karta

Adress: Stenhuggaregatan 2C , 91335 Holmsund

Här finns möjlighet till lek och skoj för alla åldrar! De flesta aktiviteter är tillgängliga både på sommar- och vintertid. Paintball, utomhusbanor, bumper balls, Frost-hoppborg, rutschkana och mycket mer.

Hazeland är ett nöjescenter som ligger 10 min utanför Umeå i Holmsund, här erbjuder vi flera actionfyllda aktiviteter för våra besökare, utbudet är brett och vi skräddasyr ofta lösningar för våra kunder. Paintball är grundverksamheten på Hazeland där vi har flera års erfarenhet och kunskap. På sommar, vår och höst så har vi två olika utomhusbanor belagda i ett skogsområde med roliga hinder och gömställen. På vintern så har vi en inomhusbana i en stor lokal. Bumper balls är en aktivitet som på kort tid växt sig stor i Sverige. Konceptet kommer från fotbollen, men är annorlunda då alla spelare befinner sig i en stor plastbubbla. Archerytag är en blanding av Paintball och Spökboll där du använder dig av pil och båge som redskap. Pilarna har en mjuk topp i skummgummi längst fram så det gör inte ont att bli träffad. Archerytag är roligt för hela familjen då man kan spela redan från 8 år! En av våra populära aktiviteter är 5-kamp som är perfekt för att öva på samarbete och teamwork samtidigt som det garanterat kommer att bli många
skratt. Här utgår vi från era behov och bestämmer tillsammans vilka aktiviteter som just ni vill prova på. För de yngre besökarna finns leklandet med Frost-hoppborgen, rutschkana, studsmatta, ballongregn, disco och annat kul, maskoten Hazeman kommer ofta på
besök för att hälsa på barnen. För ungdomarna finns det arkad- och tv-spel samt möjlighet att prova Archerytag med pil och båge.

Det finns även möjlighet att ordna barnkalas på Hazeland Lekland genom att hyra ett speciellt kalasrum som endast de inbjudna gästerna har tillträde till. Här kan ni välja olika tillval där vi skräddarsyr allt efter era önskemål.

Sommartid erbjuder vi även uthyrning av vattenskoter och bastuflotte och alla våra
aktiviteter går även att utöva utomhus om vädret tillåter. Förutom våra aktiviteter
finns även en actionsport-butik där vi säljer utrustning för snowboard och skateboard.

Visa mer

Tillfällen

Datum Plats    
1 Jan
Onsdag 1 jan 2020 För öppettider - kontakta företaget
2 Jan
Torsdag 2 jan 2020 För öppettider - kontakta företaget
3 Jan
Fredag 3 jan 2020 För öppettider - kontakta företaget
4 Jan
Lördag 4 jan 2020 För öppettider - kontakta företaget

Om denna aktivitet