UmeEcoRide

Adress: Umeå Datum: Onsdag 29 maj 2019 - torsdag 31 dec 2020 Visa karta

Adress: Umeå

Åk eldriven pod-taxi på cykelbanorna. Åk direkt till den eftertraktade sevärdheten, favoritrestaurangen, jobbmötet eller flygplatsen. Varför inte ta med någon på en naturskön rundtur utmed älven och Ön, eller boka en hel timma för att åka precis dit du vill. Fordonet har plats för två passagerare.

Åk trehjulig elmoped i hållbarhetens tecken. Om du väljer någon turerna lämnar du buller och avgaser bakom dig och får i stället rulla fram på cykelbanor och se Umeå från ett nytt perspektiv. Åk direkt till den eftertraktade sevärdheten, favoritrestaurangen, jobbmötet eller flygplatsen. Varför inte ta med dottern, affärskollegan eller kärleken på en naturskön rundtur utmed älven och Ön, eller boka en hel timma för att åka precis dit du vill. Fordonet har plats för två passagerare. Mellan 1 juni- 15 juli kan ni även åka i ”midnattssolens” ljus efter att ha blivit upphämtad på ert hotell innan midnatt, sitta med en filt i knät och dricka te vid Umeälven medan andra sover…

UmeEcoRide vill skapa en bättre livsmiljö både miljömässigt och socialt- tillsammans med dig! Dessutom vill vi sprida inspiration, eftertanke och glädje!
Varmt välkommen att kontakta oss för vidare information om olika turer och möjligheter.

Förslag på turer:
Älvtur - du och en vän får uppleva älven och Ön på ett unikt och miljövänligt sätt under 30 minuter. Perfekt att bjuda din mamma, affärspartner eller kompis på. Eller varför inte ta en romantisk åktur?
Nu går det även att ta en guidad tur med Umeå Eco Ride. Under ca 60 min åker ni genom stora delar av stan och får vid 15 olika tillfällen lyssna på en intressant guidning genom hörlurar.

Visa mer

Tillfällen

Datum    
26 Jun
Onsdag 26 jun 2019
27 Jun
Torsdag 27 jun 2019
28 Jun
Fredag 28 jun 2019
29 Jun
Lördag 29 jun 2019

Om denna aktivitet