Umelagun och Nydalabadet

Adress: Nydala, 90342 Umeå Datum: Torsdag 1 jun 2017 - torsdag 31 aug 2017 Visa karta

Adress: Nydala, 90342 Umeå

Tempererat utomhusbad, beläget intill Nydalabadet insjöbad. Motionsbassäng 25 m.

Familje- och äventyrsdel med vattenkanaler, barnlagun, familjelagun, bubbelpooler, varmpool, div. vattenattraktioner. Det finns två stora vattenrutschbanor, en rak och en spiralformad, båda med fallhöjd som ger åkaren god fart ner i bassängen. Water bubble och uthyrning av bastuflotte i Nydalasjön. Det finns också tidtagning och med rätt teknik kan du komma in på tio-i-topp-listan över de som har åkt fortast ner. Kiosk inom området och närliggande servering. Handikappanpassad. Omklädningsutrymmen och WC både inom och utanför badområdet. UmeLagun och Nydalabadet samverkar vad beträffar service och bemanning. Endast UmeLagun är avgiftsbelagd.

Show more

Tillfällen

Datum    
1 Jun
Torsdag 1 jun 2017
2 Jun
Fredag 2 jun 2017
3 Jun
Lördag 3 jun 2017
4 Jun
Söndag 4 jun 2017

Om denna aktivitet

Camping

First Camp Umeå/Camping

Avstånd: 736 meter
First Camp Umeå ligger naturskönt vid Nydalasjön. Här kan Du bo året runt. En högklassig campingplats för boende i stugor, husvagnar eller tält.
Vandrarhem

First Camp Umeå/Vandrarhem

Avstånd: 736 meter
First Camp Umeå är en fyrstjärnig, året runt-öppen campingplats belägen vid Nydalasjön i Umeå. Förutom husvagns- och tälttomter erbjuder vi olika former av stugboende och vandrarhem för att möta just dina önskemål.
Stugor

First Camp Umeå/Stugor

Avstånd: 279 meter
First Camp Umeå är en fyrstjärnig, året runt-öppen campingplats belägen vid Nydalasjön i Umeå. Förutom husvagns- och tälttomter erbjuder vi olika former av stugboende för att möta just dina önskemål.